ms_korpsmerke_farger

Bergen MS

Bergen MS er speidergruppen vår. De møtes i kirken onsdager. Flokken er for barn i 2-4.klasse. Troppen er for barn i 5.-10. klasse.

"Speiding skal være gøy! Hvis det ikke er gøy så er det ikke speiding" - det hevder i alle fall grunnleggeren av speiderbevegelsen, Lord Baden-Powell. Hvis du vil lære deg noe nytt ved å prøve det i praksis er speideren noe for deg. Gjennom aktiviter, lek og konkurranser lærer vi og har det gøy sammen.

Har du startet i 2.klasse kan speidergruppen vår være noe for deg. Aldersgruppen 2-4.klasse heter flokk, 5.-10.klasse heter tropp og de som er eldre får lov å være med i roverlaget

Har du en deltageravgift eller en gave? 
Kontonummer for innbetalinger til speidergruppen er: 3624.60.86693
Husk å merke i kommentarfeltet hva innbetalingen gjelder.

Har du lyst å bli speider? Bruk innmeldingsskjemaet, og ta gjerne kontakt om du har spørmål.

Innmeldingsskjema
Flokken

Flokken

Flokken møtes de fleste onsdager kl. 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

Det er fint om dere er kledd etter været, sånn at vi kan være ute hele eller deler av møtene. Så lenge det er mørkt om kvelden er det nødvendig å ha med lommelykt eller hodelykt. 

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss. 

Flokken er speiderne fra 2. til 4. klasse. Vi møtes på forsiden av kirken, på toppen av kirketrappene. Dersom vi er inne, så er vi på aktivitetsrommet i kirkens underetasje (inngang på baksiden av kirken). Selv om det ser ut til at vi skal ha en inneaktivtet har vi ofte deler av møte ute. Derfor er det viktig å ha med klær etter vær :)

Troppen

Troppen

Troppen er for barn i 5.-10. klasse. Vi møtes onsdager kl 18.00-19.30. Dersom ikke annet er oppgitt er oppmøte i kirken.

I troppen er alle med i en patrulje som består av 5-7 personer, hvorav én er patruljefører. Det er patruljeføreren og assistenten som har ansvar for planlegging og gjennomføring av møtene. Det er alltid minst en leder tilstede som hjelper til der det trengs, men vårt mål er at speiderne skal ha det kjekt sammen uten for mye innblanding slik at de får øvelse i å lede hverandre. 

Roverlaget

Roverlaget

Roverlaget er for deg i alderen 16–25 år.

Når du blir rover er du ikke lenger med i en patrulje i troppen, men du kan bli med i et roverlag. Dessuten har du gode muligheter til å bli kjent med rovere fra andre steder og bli med på mye gøy sammen med dem. Dere bestemmer selv hva dere vil gjøre, men med støtte fra speiderprogrammet Også for roverne handler speidingen om samarbeid, ansvar og egenutvikling, og om vennskap, nye eventyr og minner for livet. Grip fatt i mulighetene!