Alle-Sammen Gudstjeneste, 1. Søndag i advent

Velkommen til Alle-Sammen gudstjenste (generasjonsgudstjeneste) 1. søndag i advent! Vi feirer begynnelsen av et nytt kirkeår og begynnelsen av advents tiden med Alle-sammen gudstjeneste. På denne gudstjenesten er det litt enklere liturgi, det er større plass til barna og de unge og det er litt kortere tale. Denne søndagen feirer vi MBU-dag altså Metodistkirkens barne- og ungdomsforbunds dag. Vi deler ut bøker til 2- og 4 åringene, det blir rollespill, tenning av adventskransen og kanskje kommer det en hyrde eller 2 på besøk. Alle er velkomne, både små og store! Det blir kirkekaffe og fellesskap etterpå!

Aktiviteter for de voksne

Metodistkirken i Fyllingsdalen er et sted der alle kan møtes til sosialt samvær og for å gjør noe gøy. Aktivitetene våre er åpent for alle.