Sy- og strikkegruppen

Vi samles onsdag i partallsuker kl 11-14. For alle som er glad i å sy lappeteknikk, strikke, hekle, brodere eller annet håndarbeid.
 
 

"Onsdagsgjengen" så dagens lys den gang det var Quiltebutikk i Spelhaugen. Da møttes vi til sytreff i butikken på onsdag formiddager. Butikken flyttet, og damene fulgte med. Da butikken måtte stenge, flyttet sydamene videre til felleslokalet i Storhammeren og ble en del av tilbudet i Vestlund Borettslag. Fra januar 2014 har vi funnet oss store og gode lokaler i Metodistkirken. Nå har vi god plass til både stryking, skjæring og sying. Kan vi ha det bedre...

I starten var det lappesøm som var fellesinteressen. Etter hvert har vi utvidet med ulike typer håndarbeid, bl.a. strikketøy og brodering. Og vi blir stadig flere. Nå er vi ca 20 på treffene; den opprinnelige gjengen, venner, naboer fra Storhammeren og nå også flere som til vanlig går i metodistkirken.

Dette er uhøytidelig og sosialt. Vi prater, drikker kaffe og hjelper hverandre med gode råd og ideer. Ganske ofte er det noen som fyller år og har med seg kake. Vi bidrar også med gevinster til julemesse/basar og andre utlodninger i kirken. Ta gjerne med kopp.

Velkommen!

Ta gjerne med deg andre du kjenner som er interessert i håndarbeid.

Sy- og strikkegruppenNoen ganger har vi fellesprosjekt.

Her kom alle med 96 lyse og 96 mørke trekanter. Lappene ble samlet i to sekker og blandet godt. Så var det bare å trekke en lys og en mørk lapp og sy sammen.

Slik fortsatte vi til alle hadde fått tilbake like mange lapper som de kom med. Dermed kunne alle gå hjem med nok lapper til et teppe i alle regnbuens farger.

Sy- og strikkegruppenHer er noen i gang med å legge puslespill.

Før jul og sommerferie har vi ekstra kos. Da har vi god mat, kaker en liten utlodning.

Sy- og strikkegruppen  Sy- og strikkegruppen

Alle kommer med gevinst, og alle vinner. Sy- og strikkegruppen

KONTONUMMER TIL KIRKEN ER 
3625 51 83391

Vår VIPPS nummer er 104891

ALLE GAVER MOTTAES MED TAKK. DERSOM DU IKKE HAR KONTANTER TIL GUDSTJENESTEN ELLER ER FORHINDRET FRA Å KOMME KAN DU GI EN GAVE TIL KIRKEN VED Å BETALE RETT TIL KONTOEN.

Du kan også gi månedlig med skattefritak. Laste ned skjemaet for dette her AVTALESKJEMA

Powered by Cornerstone